Slide background

BUKURIA

E METALIT

NË DUAR

TË SIGURTA

Slide background

Shenja dalluese dhe identifikimi

për biznesin tuaj

Slide background

PRERJE ME PREÇIZION

PLAZMA ROBOTIKE...

Slide background
  • Paisje të automatizuara
  • Saldimet me argon
  • Projektim dhe Grafikë
  • dhe më shumë akoma...
Slide background

PROJEKTE UNIKE

QË NUK PËRSËRITEN

ËSHTË PARIMI I PUNËS TONË

Slide background

Kombinim i materialeve të ndryshme...

ARTI dhe FUNKSIONALITETI, KLASIKJA dhe MODERNJA...PËRDORIM PERSONAL

.

Ne marrim përsipër të projektojmë për ambjentet tuaja të brendshme ose të jashtme, duke përmbushur plotësisht funksionalitetin e produktit. Përveç kësaj, ne i japim veprës një karakter unik (të personalizuar dhe që nuk përsëritet për porositës të tjerë) duke i dhënë një dizenjim që e bën më të këndshëm ambjentin ku do të ekspozohet.

NË SFERËN INDUSTRIALE

.

Teknologjia e përdorur për të prerë metalin, saktësia dhe fleksibiliteti, mundëson të marrim përsipër të realizojmë punime që ulin ndjeshëm kostot e riparimit të paisjeve industriale. Mund të realizojmë prerje të detajeve të projektuara në CAD apo programe të tjera të fushës së projektimit. Kapaciteti ynë arrin deri në 18 mm trashësi prerje të metaleve që përcjellin elekticitetin.