Mbajtëse zjarri (firepit)


Description

Ky produkt prodhohet dhe manaxhohet nën logon e Kompanisë INOVAT. MetalArt është i privilegjuar të prezantojë atë në listën e produkteve të mundshme për t’u realizuar në bashkëpunim me INOVAT.